Nazad na početnu

Kruh s grožđicama (prehrana za krvnu grupu B)

Korejski recept za slatki kruh.

01:20
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 3 šalice rižinog brašna
  • 1 1/2 šalice grožđica
  • 1 šalica nasjeckanih oraha
  • 1 / 2 šalice smeđeg šećera
  • 3 šalice vode
  • 1 žličica praška za pecivo
  • 1 žličica sode bikarbone
  • malo maslinovog ulja

Priprema

Priprema

U veliku zdjelu pomiješajte rižino brašno, prašak za pecivo i sodu bikarbonu. Dodajte vodu i pazite da nema grudica. Dodajte smeđi šećer i miješajte dok smjesa ne bude glatka. Dodajte grožđice i orahe. Sve dobro izmiješajte. Smjesu stavite u nauljeni lim za pečenje. Staviti u prethodno zagrijanu pećnicu na 180°C i peći 50 minuta ili dok ne dobije smeđu koricu.