Kruh od tikvica, cimeta i meda

Tikvice potiču rad probavnog sustava.

Kruh od tikvica, cimeta i meda

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Tikvice dobro ocijedite, osušite papirnatim ručnikom i pustite da stoje sa strane.

U zdjelu dodajte sve suhe sastojke i dobro promiješajte. U drugoj zdjeli pomiješajte jaja, sok od jabuke, ulje i med. Sjedinite suhe i mokre sastojke, umiješajte tikvice i orahe i lagano promiješajte.

Tijesto ravnomjerno rasporedite na lim za pečenje i pecite 30 do 35 minuta.

Uz ovaj mirisni kurh poslužite slatki džem od trešanja!

Ostali recepti

Smoothie od banane
Pečeni krumpir
Torta od badema i naranče
Juha od mrkve i naranče
Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve
Složenac od prokulica, slanine i parmezana
Njoki sa špinatom i pinjolima
Tortice iz šalica s bijelom čokoladom
© 2025 Zdravi recepti