Kruh od mrkve i tikvica

Začinjen cimetom i vanilin šećerom.

Kruh od mrkve i tikvica

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C. Namastite lim za pečenje i pustite da stoji sa strane.

U velikoj zdjeli pomiješajte jaja i ulje, dodajte smeđi i vanilin šećer. Dobro promiješajte i dodajte tikvice i mrkvu. Dodajte preostale sastojke i mijesite dok ne dobijete glatku smjesu.

Stavite tijesto na lim za pečenje i pecite 50 do 60 minuta. Izvadite i pustite da se hladi 5 fo 10 minuta prije posluživanja.

Ostali recepti

Torta od mrkve i oraha
Rižoto s tikvicama i bosiljkom
Zapečeni špinat, slanina i artičoke
Slatke kocke
Voćni kruh za doručak
Napitak od kelja i jabuka
Sufle od malina
Zdravi kolačići od suhog voća, oraha i keksa
© 2025 Zdravi recepti