Kruh od lješnjaka

Lješnjaci su dobar izvor bakra i mangana.

Kruh od lješnjaka

00:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 175°C.

Pomiješajte lješnjake, brašno, prašak za pecivo i cimet. U drugoj zdjeli pomiješajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomiješajte suhe i mokre sastojke i miješajte dok ne dobijete kompaktno tijesto.

Namastite vatrostalnu posudu, ravnomjerno u nju rasporedite tijesto i pecite oko 40 minuta.

Ostali recepti

Čoko-kokos šnite
Mladi krumpir sa šafranom i češnjakom
Kotleti s gljivama i lukom
Smoothie od ananasa s mentom
Proljetni rižoto sa šparogama i šampinjonima
Slatko kisela svinjetina s ananasom
Obrok u čaši (Dijeta Jona Gabriela)
Čokoladno-proteinski smoothie za energiju
© 2025 Zdravi recepti