Nazad na početnu

Kruh od bundeve i đumbira

Obožavat ćete ovaj ukusan kruh!

01:30
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 175g omekšanog maslaca
  • 140g meda
  • 1 jaje
  • 250g sirove i oguljene bundeve
  • 100g muscovado šećera
  • 350 g višenamjenskog brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 1 žlica đumbira u prahu
  • 2 žlice demerara šećera

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.

Pomiješajte maslac, med i jaje, i umiješajte naribanu bundevu. Zatim umiješajte šećer, brašno, prašak za pecivo i đumbir.

Stavite tijesto u lim za pečenje i pospite demerara šećerom. Pecite 55 minuta.

Energetska vrijednost

350