Kroasani sa čokoladom i lješnjacima

Savršeni za doručak!

Kroasani sa čokoladom i lješnjacima

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C i lagano namastite lim za pečenje.

Tijesto razvaljajte i izrežite na veće trokute.  Svaki trokut ravnomjerno pospite sjeckanim lješnjacima i naribanom čokoladom. Svaki kroasan premažite rastopljenim maslacem.
Kroasane pecite 10 minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju.

Ostali recepti

Čokoladne palačinke
Namaz od jabuka i cimeta
Smoothie od lanenih sjemenki i malina
Salata od piletine, špinata i jagoda
Salata s mahunama i začinima
Smoothie od datulja i banana za mršavljenje
Zobene pahuljice sa smokvama, orasima i cimetom
Džem od trešanja
© 2025 Zdravi recepti