Kremasti rižoto u bijelom vinu

Sočan i posut parmezanom.

Kremasti rižoto u bijelom vinu

01:00

Sastojci:

Priprema

Operite šparoge i kuhajte ih 5 minuta u vrućoj vodi. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dinstajte luk i češnjak 2 do 3 minute. Dodajte povrtni temeljac i rižu. Prelijte ju vodom i vinom. Dinstajte dok tekućina ne ispari, povremeno miješajući. Poklopite i kuhajte još 10 minuta. Po potrebi dodajte još vode. Dodajte šparoge i kuhajte oko 5 minuta. Posolite i popaprite po želji. Pospite parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie za dobro jutro
Jakobove kapice s limetom
Pastrva s jabukama i bosiljkom
Salata od šampinjona
Kajgana od patlidžana i ovčjeg sira
Eksplozija vitamina u čaši
Piletina s orasima i ružmarinom
Losos s orasima
© 2025 Zdravi recepti