Kremasti rižoto u bijelom vinu

Sočan i posut parmezanom.

Kremasti rižoto u bijelom vinu

01:00

Sastojci:

Priprema

Operite šparoge i kuhajte ih 5 minuta u vrućoj vodi. U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dinstajte luk i češnjak 2 do 3 minute. Dodajte povrtni temeljac i rižu. Prelijte ju vodom i vinom. Dinstajte dok tekućina ne ispari, povremeno miješajući. Poklopite i kuhajte još 10 minuta. Po potrebi dodajte još vode. Dodajte šparoge i kuhajte oko 5 minuta. Posolite i popaprite po želji. Pospite parmezanom i poslužite.

Ostali recepti

Narančasta juha izvrsnog okusa
Pileća juha s kukuruzom (bez laktoze)
Muffini od malina i oraha
Zelena juha od poriluka i celera
Keksi sa čokoladom i kikiriki maslacem
Zapečeni losos s povrćem
Losos s đumbirom i narančom
Napitak od meda i cimeta koji potiče mršavljenje
© 2025 Zdravi recepti