Kremasta vegetarijanska tjestenina

Sadrži malo ugljikohidrata i masti.

Kremasta vegetarijanska tjestenina

00:35

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i mrkvu. Pržite, povremeno miješajući, dok ne omekšaju. Dodajte grašak i kuhajte oko 1 minutu.

Dodajte rajčice, timijan, sol i papar. Povećajte vatru i kuhajte dok rajčice potpuno ne omekšaju. Dodajte šparoge i vodu i pustite da proključa. Dodajte jogurt i dobro promiješajte.

Pomiješajte tjesteninu i umak s povrćem, dobro promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Pljeskavice od kukuruza i tikvica
Muffini s limunom
Ljetna salata od ječma, rajčice, bosiljka i feta sira
Losos s bademima u umaku od meda
Štrudla od jabuka
Vegetarijanske palačinke na kineski
Muffini od čokolade i malina
Smoothie od banane, borovnica i kikiriki maslaca
© 2025 Zdravi recepti