Kremasta tjestenina sa špinatom

Špinat je jako dobar izvor cinka.

Kremasta tjestenina sa špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Ostavite 1 šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina sa strane. U lonac s vodom u kojoj se kuhala tjestenina dodajte špinat, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte piletinu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte sir i vodu u kojoj se kuhala tjestenina. Dodajte preostale sastojke i tjesteninu, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Salata od povrća
Tortilja punjena grahom i sirom
Pogačice od slatkog krumpira (prehrana za krvnu grupu AB)
Vitaminski voćni smoothie
Kruh od jabuka i borovnica
Salata od svježe brokule
Napitak od šparoga za bolji san
Namaz od graha
© 2025 Zdravi recepti