Kremasta tjestenina sa špinatom

Špinat je jako dobar izvor cinka.

Kremasta tjestenina sa špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Ostavite 1 šalicu vode u kojoj se kuhala tjestenina sa strane. U lonac s vodom u kojoj se kuhala tjestenina dodajte špinat, poklopite i pustite da stoji nekoliko minuta.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte piletinu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte sir i vodu u kojoj se kuhala tjestenina. Dodajte preostale sastojke i tjesteninu, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Pljeskavice od lososa i limuna
Čokoladni muffini s tikvicama
Domaći kremasti sladoled na štapiću
Miso losos
Losos sa đumbirom, narančom i peršinom
Zobena kaša s pireom od malina
Ražnjići od jagoda, pršuta i mozzarelle
Zapečena tjestenina s artičokama
© 2025 Zdravi recepti