Jelo za 4 osobe.
Sastojci:
Tjesteninu kuhajte 3 minute manje nego što piše u uputama na pakiranju. Šparoge očistite i nasjeckajte te dodajte u lonac s tjesteninom, nastavite kuhati još 3 minute. Ocijedite i vratite u lonac.
Umutite mlijeko, senf, brašno sol i papar u zdjelu srednje veličine. Na tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i kuhajte oko 1 minutu. Dodajte smjesu s mlijekom neprestano miješajte i kada proključa dodajte estragon, limunovu koricu i sok.
Umak dodajte u lonac s tjesteninom i šparogama, na srednje jakoj vatri kuhajte, neprestano miješajući, dok umak ne postane kremast i gust, 1 do 2 minute. Maknite lonac s vatre, dodajte 1/4 šalice parmezana, dobro promiješajte, stavite na tanjure i pospite s preostalim parmezanom.
Energetska vrijednost:
Nutritivne vrijednosti: