Kremasta riža sa dimljenim bakalarom i šafranom

U kombinaciji sa šafranom i kuhanim jajima, otkrit ćete potpuno novu dimenziju rižota.

Kremasta riža sa dimljenim bakalarom i šafranom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 160°C.

Namastite vatrostalnu posudu maslacem.

Zagrijte vodu i mlijeko i dodajte bakalar. Pokrijte i ostavite kuhati 4 min.

U posebnoj zdjeli zagrijte vino i šafran. Pomiješajte rižu začinjenu solju i paprom i ostale začine, nasjeckana jaja i vino sa šafranom. Očistite bakalar i umiješajte ga u rižu. Dodajte preostali maslac i pecite 20 minuta.

Poslužite toplo uz kriške limuna.

Energetska vrijednost:

425

Ostali recepti

Pizza s artičokama i pršutom
Bulgur s rotkvicama
Pužići od lisnatog tijesta s cheddar sirom
Salata od piletine i tjestenine
Zeleni čaj s đumbirom i limunom
Kremasti jesenski rižoto
Palačinke s preljevom od limuna
Smoothie od banane, borovnica i sojinog mlijeka
© 2025 Zdravi recepti