Kremasta juha od potočarke

Potočarka je jako dobar izvor fosfora, magnezija i kalcija.

Kremasta juha od potočarke

00:35

Sastojci:

Priprema

U velikom loncu rastopite maslac, dodajte luk i dinstajte nekoliko minuta. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte temeljac i krumpir, pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 10 minuta.

Uklonite s vatre, dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomoću štapnog miksera smjesu dobro izmiješajte, vratite na vatru, kuhajte 2 do 3 minute i poslužite.

Ostali recepti

Proteinski smoothie s konopljom
Quinoa s tikvicama
Pire od cvjetače i češnjaka
Tjestenina s brokulom
Lagane i tople palačinke
Tortilje od tikvica i piletine
Salata od piletine (Dijeta metaboličko čudo)
Veganski pesto bez ulja
© 2025 Zdravi recepti