Pripremite kozice na slatki način
1. Narežite mrkvu na štapiće, grubo nasjeckajte izdanke bambusa a sitno mladi luk.
2. Izmiješajte izdanke bambusa, mladi luk i mrkvu.
3. U woku ili većoj tavi za prženje lagano ugrijte med, kečap, soja umak, đumbir, češnjak i sok od limete sa 3 žlice vode. Zakuhajte.
4. Dodajte mješavinu mrkve, bambusa i mladog luka i pržite miješaj ući 2-3 minute dok se povrće dobro ne ugrije.
5. Dodajte kozice i nastavite pržiti uz miješanje 2-3 minute.
6. Maknite wok ili tavu s vatre i odložite da se ohladi.
7. Podijelite srce salate na listove i dobro ih isperite.
8. Umiješajte nasjeckani korijandar u smjesu kozica i začinite solju i paprom. Žlicom napunite listove salate i odmah poslužite ukrašeno s grančicom svježeg korijandra i kriškama limete.