Kolibrićeva torta

Tako ukusno i lako za pripremiti da morate probati.

Kolibrićeva torta

01:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Lagano namastite kalup za tortu. Brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i cimet pomiješajte u veliku zdjelu. Dodajte šećer i kokos.

Umiješajte jaja, maslac, zgnječenu banana i ananas. Sve dobro izmiksajte i prebacite smjesu u kalup. Pecite 1 sat i pustite da se ohladi.

Mikserom izmiješajte krem sir, vaniliju i šećer u prahu dok ne postane glatko i kremasto. Namažite cijelu tortu.

Ostali recepti

Svinjski kotleti u umaku od bijelog vina i limete
Kotleti s gljivama i lukom
Quiona s proljetnim povrćem
Palačinke s limunom
Salata od kozica i dinje
Napitak od zelenog čaja i papra
Losos s mladim krumpirom
Ljuti gazpacho
© 2025 Zdravi recepti