Kolibrićeva torta

Tako ukusno i lako za pripremiti da morate probati.

Kolibrićeva torta

01:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Lagano namastite kalup za tortu. Brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i cimet pomiješajte u veliku zdjelu. Dodajte šećer i kokos.

Umiješajte jaja, maslac, zgnječenu banana i ananas. Sve dobro izmiksajte i prebacite smjesu u kalup. Pecite 1 sat i pustite da se ohladi.

Mikserom izmiješajte krem sir, vaniliju i šećer u prahu dok ne postane glatko i kremasto. Namažite cijelu tortu.

Ostali recepti

Salata od tune i pšenice
Pileći zabaci u bademovom mlijeku
Salata od prokulica i marelica
Jednostavni tiramisu bez jaja
Smoothie od chia sjemenki, borovnica i jogurta
Pljeskavice od bundeve
Džem od rabarbare i malina
Galette s jagodama
© 2025 Zdravi recepti