Oduševit će vas okus naranče i glazura od bijele čokolade!
Sastojci:
Zagrijte pećnicu na 180°C. Papirom za pečenje obložite dva lima za pečenje promjera 20 cm.
Pomiješajte šećer, omekšani maslac i narančinu koricu. Miksajte 1 minutu i dodajte žumanjke. Umiješajte brašno i prašak za pecivo. Dodajte bademe i sok od naranče.
Bjelanjke istucite u čvrst snijeg. Dodajte 1/3 bjelanjaka u smjesu i izmiješajte. Ponovite s preostalim bjelanjcima.
Podijelite smjesu u limove za pečenje i pecite oko 35 minuta.
Za glazuru, rastopite čokoladu i umiješajte ju u mileram. Jedan biskvit premažite polovicom glazure. Na njega stavite drugi biskvit i premažite ga ostatkom glazure.
Ostavite u hladnjaku najmanje 1 sat prije posluživanja.
Energetska vrijednost: