Sočno i fino!
Sastojci:
Prethodno zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 23cm.
Na pari miksajte jaja i šećer oko 3 do 4 minute dok se ne formira gusta pjena. Skinite s pare i nastavite miksati 3 do 4 minute dok se smjesa potpuno ne ohladi. Dodajte kavu i miksajte još 1 minutu.
Brašno i prašak za pecivo pažljivo umiješajte u smjesu jaja i šećera. Uzmite jednu šalicu ovog tijesta i u nju umiješajte rastopljeni maslac. Lagano umiješajte u ostatak tijesta. Stavite u kalup za pečenje i pecite na 180 ° C 25 do 30 minuta.
Kako bi dobili šećerni sirup, stavite sve sastojke u posudu i miješajte dok se šećer ne istopi.
Kremu ćete dobiti tako da dobro izmiksate sve sastojke i ostavite ju da odstoji u hladnjaku 10 minuta.
Kada se biskvit u potpunosti ohladi, izvadite ga iz kalupa. Vodoravno ga izrežite na pola.
Oba bijela biskvita pospite šećernim sirupom i premažite kremom. Stavite biskvite jedan na drugi i pospite naribanom čokoladom.