Stvorite magičan trenutak, dok slažete svježe jagode na vrh kolača i prekrivate ga tučenim vrhnjem. Neka svaki zalogaj ovog kolača od jagoda bude ljubavna simfonija.
Nekoliko jagoda ostavite sa strane, a ostatak razrežite na četvrtine i pomiješajte s 3 žlice šećera. Ušećerene jagode stavite u hladnjak dok ne puste sok, na barem 30 minuta.
Uključite pećnicu da se zagrije na 200 stupnjeva.
Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, preostale 2 žlice šećera i sol u srednje velikoj zdjeli. Dodajte vrhnje i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Smjesu stavite u okrugli kalup i pecite 18 do 20 minuta,
Izvadite biskvit iz kalupa i stavite na stalak da se ohladi malo.
Zatim biskvit prerežite po sredini tako da dobijete dva manja biskvita.
Pripremite šlag tako što ćete mikserom istući vrhnje, šećer, vaniliju i koricu limuna.
Na donji biskvit poredajte jagode, stavite veći dio šlaga, a manji ostavite za ukrašavanje. Poklopite gornjim biskvitom.
Biskvit zatim ukrasite ostatkom šlaga i jagoda, te posipajte ribanom bijelom čokoladom.