Kelj sa češnjakom

Odličan prilog svakom jelu.

Kelj sa češnjakom

00:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Lim za pečenje stavite u pećnicu da se grije oko 5 minuta.

Pomiješajte prva 4 sastojka i dobro promiješajte. Stavite kelj na vrući lim za pečenje. Pecite oko 7 minuta. Izvadite, dobro promiješajte i vratite u pećnicu da se peče oko 5 minuta. Rubovi kelja trebaju postati hrskavi.

Kelj izvadite i stavite u veliku zdjelu, prelijte octom, dobro promiješajte i poslužite odmah.

Ostali recepti

Palenta s parmezanom
Torta od mrkve i pistacija
Pečeni slanutak
Čokoladni kolačići bez brašna
Kompot od trešanja i luka
Kremasti smoothie od naranče
Torta od mandarina
Sočna božićna torta s prošekom
© 2025 Zdravi recepti