Kelj sa češnjakom

Odličan prilog svakom jelu.

Kelj sa češnjakom

00:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Lim za pečenje stavite u pećnicu da se grije oko 5 minuta.

Pomiješajte prva 4 sastojka i dobro promiješajte. Stavite kelj na vrući lim za pečenje. Pecite oko 7 minuta. Izvadite, dobro promiješajte i vratite u pećnicu da se peče oko 5 minuta. Rubovi kelja trebaju postati hrskavi.

Kelj izvadite i stavite u veliku zdjelu, prelijte octom, dobro promiješajte i poslužite odmah.

Ostali recepti

Smoothie od kivija, jagode i mente
Muesli s bademima i borovnicama
Kolač od naranče
Čaj od đumbira, limuna i kurkume
Smoothie od naranče i jagoda
Smoothie od naranče i mente
Kolač od sira i limuna
Riba s krumpirom i rajčicom
© 2025 Zdravi recepti