Zagrijte pećnicu na 180°C. U posudi izmiješajte suhe sastojke: zrnca kakaa, brašno, kokos, eritritol i sol.
U drugoj posudi izmiješajte rastopljeni maslac, maslac od badema, jaja i steviu. Možete dodati ekstrakt vanilije (po želji). Dodajte prethodno izmiješane suhe sastojke i miješajte dok se sastojci ne sjedine.
U posudu stavite papir za pečenje i žlicom ravnomjerno rasporedite smjesu. Prstima ili žlicom izravnajte smjesu da dobije oblik keksa, možete koristi i čašu ili okruglu posudu ako želite da svi keksići budu jednaki.
Kekse pecite 20-25 minuta dok ne porumene, potom izvadite iz pećnice i ostavite da se hladi. Po želji možete napraviti glazuru i staviti ju na ohlađene kekse, ali pazite da glazura bude po Keto receptu.
Što je keto dijeta ili ketogena dijeta, kakav je jelovnik te prednosti i nedostaci, saznajte na linku!