Kajgana s potočarkom i mozzarellom

Ukusna, lagana i zdrava.

Kajgana s potočarkom i mozzarellom

00:10

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte oko 30 sekundi. Dodajte potočarku i dinstajte dok ne omekša. Umutite jaja i u njih dodajte mozzarellu. Jaja dodajte u tavu i pecite, neprestano miješajući, dok jaja ne otvrdnu, a mozzarella omekša.

Ostali recepti

Napitak koji jača imunitet i sprječava infekcije
Tjestenina sa špinatom, lososom i gorgonzolom
Zapečni batat s bananama
Smoothie od zobi i breskve
Tjestenina u umaku od patlidžana i pršuta
Losos s medom i lećom
Tortilje s medom, piletinom i češnjakom
Zobene pahuljice s borovnicama i jagodama
© 2025 Zdravi recepti