Nazad na početnu

Kajgana s kozjim sirom

Dodručak za cijelu obitelj.

00:40
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 6 mini rajčica prepolovljenih po dužini
  • 1 žlica ulja
  • 8 jaja
  • 80ml vrhnja
  • 10g maslaca
  • 100g kozjeg sira
  • 4 šnite tosta
  • 1 / 4 šalice svježeg bosiljka

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite rajčice, pospite uljem i dodajte sol i papar. Pecite u pećnici 40 minuta ili dok rajčice ne omekšaju.

U međuvremenu, lagano istucite jaja. Dodajte vrhnje i dobro izmiješajte.

Maslac i ostatak ulja zagrijte preko srednje topline. Dodajte smjesu s jajima. Pecite 30 sekundi. Lagano počnite miješati da dobijete kajganu.
Pecite 3 do 5 minuta. Uklonite s topline i dodajte kozji sir.

Podijelite tost i prženu rajčicu na tanjure. Kajganu stavite na tost i pospite bosiljkom.