Kajgana s kozjim sirom

Dodručak za cijelu obitelj.

Kajgana s kozjim sirom

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Stavite rajčice, pospite uljem i dodajte sol i papar. Pecite u pećnici 40 minuta ili dok rajčice ne omekšaju.

U međuvremenu, lagano istucite jaja. Dodajte vrhnje i dobro izmiješajte.

Maslac i ostatak ulja zagrijte preko srednje topline. Dodajte smjesu s jajima. Pecite 30 sekundi. Lagano počnite miješati da dobijete kajganu.
Pecite 3 do 5 minuta. Uklonite s topline i dodajte kozji sir.

Podijelite tost i prženu rajčicu na tanjure. Kajganu stavite na tost i pospite bosiljkom.

Ostali recepti

Francuska juha od luka
Pileći ražnjići marinirani u jogurtu
Topli i ukusni obrok od quinoje i crnog graha
Azijska brokula
Piletina s roštilja u marinadi od meda
Smoothie od zobi i jagoda
Torta s jagodama i sladoledom
Smoothie od naranče, malina i badema
© 2025 Zdravi recepti