Nazad na početnu
Sastojci
- 1 žlica maslaca
- 1 žlica ulja
- 2 tanko narezana luka
- 10 režnjeva mljevenog češnjaka
- 4 očišćene i nasjeckane rajčice
- 1,5 šalica goveđeg temeljca
- 1 šalica umaka od rajčice
- 1 žličica majčine dušice
- 1 lovorov list
- 1/4 žličice soli
- 1/2 žličice šećera
- 1/4 žličice papra
Priprema
Priprema
- U velikom loncu na srednje jakoj vatri dodajte ulje i rastopite maslac.
- Dodajte luk i češnjak i pirjajte dok ne poprimi zlatnu boju.
- Umiješajte rajčicu, goveđi temeljac, majčinu dušicu, lovorov list, šećer, sol i papar.
- Smanjite vatru i pirjajte oko 15 minuta. Izvadite lovorov list i dodajte peršin. Poslužite toplo.