Juha od mrkve, bundeve i đumbira

Đumbir je dobar izvor vitamina C, magnezija i kalija.

Juha od mrkve, bundeve i đumbira

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u loncu i dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte mrkvu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte češnjak i đumbir i dinstajte oko 2 minute. Dodajte preostale sastojke, osim mlijeka i kuhajte na srednje jakoj vatri 45 minuta.

Dodajte mlijeko, nastavite kuhati još 5 minuta, uklonite s vatre i poslužite.

Ostali recepti

Brzi i zdravi ručak
Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku
Zobene pahuljice s borovnicama i orasima
Krem juha od pečene cikle i krumpira
Parfait od jogurta
Kremasta juha od brokule i celera
Smoothie od čokolade i banane s indijskim oraščićima
Namaz od ananasa i banana
© 2025 Zdravi recepti