Juha od mrkve, bundeve i đumbira

Đumbir je dobar izvor vitamina C, magnezija i kalija.

Juha od mrkve, bundeve i đumbira

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u loncu i dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte mrkvu i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte češnjak i đumbir i dinstajte oko 2 minute. Dodajte preostale sastojke, osim mlijeka i kuhajte na srednje jakoj vatri 45 minuta.

Dodajte mlijeko, nastavite kuhati još 5 minuta, uklonite s vatre i poslužite.

Ostali recepti

Sočni kolač od mrkve
Kolač sa sirom i višnjama
Salata od boba, špinata i fete
Pljeskavice od lososa i quinoe
Smoothie od naranče i kurkume
Složenac od kelja i sira
Šparoge s limunovim sokom
Kajgana s keljom
© 2025 Zdravi recepti