Jetrice, slanina i luk

Za sve ljubitelje jetrica, naslov govori za sebe!

Jetrice, slanina i luk

00:40

Sastojci:

Priprema

Potopite jetrice u mlijeko i ostavite u hladnjaku na 24 sata.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Popržite slaninu i luk i stavite sve sa strane. Obložite jetrice u brašnu i začinite ih sa solju i paprom.

Stavite jetrice u tavu i pržite ih dok ne budu ružičaste u sredini. Izvadite ih i stavite na stranu.

Pomiješajte kukuruzno brašno i 3 žlice vode te presipajte sve u tavu za vrijeme dok ona nije na vatri, dodajući nakon toga bosiljak i timijan. Dodajte jetrice, slaninu i luk u umak te kuhajte još 15 minuta.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Burrito s jajima i slaninom (Biggest loser dijeta)
Rolada s ricotta sirom
Hobotnica napravljena kao da je ispod peke
Blagdanski kolač s orasima
Juha od povrća sa celerom
Omlet u umaku od rajčice
Topli vafli s voćem
Kolač od borovnica i tikvica
© 2025 Zdravi recepti