Jaja s gljivama

Ako želite, možete ovom jelu dodati i grah

Jaja s gljivama

00:40

Sastojci:

Priprema

1. Zagrijte pećnicu na 200°C. Stavite krumpir i luk u veliku vatrostalnu zdjelu, pospite uljem, origanom, a zatim sve zajedno dobro promiješajte. Pecite 15 min, dodajte gljive, a zatim pecite još 10 min dok se krumpir ne omekša.

2. Napravite četiri praznine u povrću i stavite jaje u svaki prostor. Vratite u pećnicu na 3-4 min ili dok se jaja dobro ne skuhaju.

Energetska vrijednost:

218

Nutritivne vrijednosti:

Nutritivne vrijednosti po osobi:

218 kalorija
11g proteina
22 g ugljikohidrata
10 g masti
2g zasićenih masnoća
2g vlakana
1g šećera
0.24g soli

Ostali recepti

Salata od prokulica i marelica
Dimljeni losos s fettuccinima
Pijani kolač
Batat punjen brokulom
Goveđa rolada sa šampinjonima
Smoothie od kurkume
Salata od špinata, jabuke i kruške
Muffini od malina sa slatkom kremom
© 2025 Zdravi recepti