Inćuni s rajčicom i mozzarellom

Osvježavajuća i ukusna kombinacija.

Inćuni s rajčicom i mozzarellom

00:30

Sastojci:

Priprema

Stavite rajčice u zdjelu za posluživanje. Dodajte mozzarellu, ulje, češnjak, bosiljak, inćune, origano i sol. Začinite s paprom te dobro izmiješajte. Ostavite neka se marinira na 1-3 sata na sobnoj temperaturi kako bi se omogućilo svim okusima da se dobro izmiješaju i razviju.

Dovedite veliki lonac sa slanom vodom do vrenja. Kuhati fusille dok ne budu al dente, pritom često miješajući kako bi se spriječilo lijepljenje. Ocijedite ih i dodajte u zdjelu s umakom. Sve dobro promiješajte.

Poslužite odmah.

Ostali recepti

Slanutak s rajčicama
Toskanska juha od povrća
Sok od cikle i ananasa
Zasitna salata s pečenom ciklom i tahinijem
Tost s listićima badema i ricottom
Zeleni detoks smoothie
Ćufte od piletine i tikvica
Cheesecake od maline bez brašna i šećera
© 2025 Zdravi recepti