Hrskavi pečeni tofu

Savršena zamjena za meso.

Hrskavi pečeni tofu

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.Papirnatim ručnicima posušite tofu. Na njega stavite težak predmet, najbolje lonac s vodom i pustite da stoji 10 minuta kako biste iscijedili suvišnu tekućinu.

U međuvremenu pomiješajte kukuruznu krupicu, parmezan, sol i češnjak. U drugoj zdjeli umutite bjelanjak. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. 

Tofu narežite na deblje kriške. Umočite u bjelanjak, potom u smjesu od parmezana i poslažite na lim.

Pecite u oko 10 minuta. Izvadite, okrenite na drugu stranu i nastavite peći još 10 minuta.

Ostali recepti

Zvjezdice s džemom od višanja
Juha od bundeve i slanine
Kus kus salata
Povrtne palačinke
Složenac od tune i tjestenine
Detox voda od jagode i limuna
Kuglof od limuna
Kolač od sira i limuna
© 2025 Zdravi recepti