Hrskavi pečeni krumpir kojeg možete napuniti po želji!

Isprobajte ukusni krumpir kojeg možete napuniti na španjolski, meksički, grčki i još mnogo drugih načina!

Hrskavi pečeni krumpir kojeg možete napuniti po želji! Izvor slike: Depositphotos

01:15

Sastojci:

 

Španjolski nadjev

 

Meksički nadjev

 

Grčki nadjev

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 175°C.
  2. Koru krumpira dobro operite i posušite.
  3. Vilicom izbušite nekoliko rupa na sredini krumpira. Premažite krumpir maslinovim uljem, malo posolite, stavite na papir za pečenje i pecite 45 minuta.
  4. Kad se pečeni krumpir malo ohladi, nožem izrežite gornji dio kojeg ste izboli vilicom i napravite rupu. Pažljivo držite rubove i vilicom odvadite sredinu, pazite da ne izdubite previše krumpira iz sredine.
  5. Dodajte kobasicu, pršut, umak od češnjaka i naribani sir.
  6. Vratite u pećnicu još 15 min dok se sir ne otopi. Na vrući krumpir posuti vlasac.

Ostali recepti

Kolač s malinama
Francuski tost sa cimetom
Krem juha od krumpira i šparoga
Losos s kiselim vrhnjem i ružmarinom
Salata od graha i ječma za dijabetičare
Složenac od prokulica, slanine i parmezana
Brze i zdrave tortilje s piletinom
Najbolji bečki odrezak
© 2025 Zdravi recepti