Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

Ručak za cijelu obitelj koji će svi ukućani obožavati!

Hrskava piletina s krumpirom i gljivama

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Kuhajte krumpir dok ne omekša.

Ružmarin, nasjeckani češnjak, sol i crvenu papriku dobro izmiješajte. Dodajte sok od 1 limuna i maslinovo ulje. Piletinu namažite marinadom.

Zagrijte ulje u velikoj tavi i dodajte piletinu, kožom okrenutu prema dolje. Pecite dok koža ne postane smeđa i hrskava. Dodajte gljive i krumpir. Pospite s preostalom marinadom i sokom od limuna.

Dodajte grančice ružmarina i istisnute polovice limuna. Pecite u pećnici oko 25 minuta.

Ostali recepti

Pljeskavice od piletine i tikvica
Kolač od kokosa i borovnica
Tjestenina s piletinom
Smoothie od trešanja i mrkve
Juha od češnjaka i peršina
Pljeskavice od prosa i povrća
Ukusna tjestenina s brokulom i češnjakom
Smoothie od jabuka, krušaka i suhih smokava
© 2025 Zdravi recepti