Halibut s maslacem i limunom

Brzo spremna, zdrava i ukusna riba.

Halibut s maslacem i limunom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U malopj tavi rastopite maslac na srednje jakoj vatri. kada se maslac rastopi, dodajte sok od limuna, ružmarin, sol i papar.Dobro promiješajte. Uklonite s vatre i smjesom premažite ribu.

Ribu stavite u vatrostalnu posudu i preko nje prelijte ostatak smjese od maslaca. Pecite u pećnici oko 30 minuta.

Ostali recepti

Pržena piletina
Humus od bundeve
Torta od jagoda
Kajgana od patlidžana i slanine
Veseli smoothie od marelice
Smoothie od grožđa i zelenog čaja
Smoothie od banane, ananasa i špinata
Lazanje od piletine (prehrana za krvnu grupu A)
© 2025 Zdravi recepti