Goveđi odrezak s lubenicom

Neobična kombinacija koja će vas odmah osvojiti!

Goveđi odrezak s lubenicom

00:35

Sastojci:

Priprema

U maloj zdjeli pomiješajte smeđi šećer, češnjak u prahu i čili. Prekrijte cijeli odrezak mješavinom začina.

Pecite odrezak na 5 minuta na svakoj strani.

U međuvremenu, pomiješajte ocat, maslinovo ulje, sol i papar. Dodajte rukolu, luk, prepečenac i lubenicu.

Izrežite meso i dodajte salatu. Pospite fetom i poslužite.

Ostali recepti

Tople kruške s kremastim umakom
Tjestenina s bundevom
Juha od mrkve i naranče
Pileći ražnjići premazani medom i pivom
Kolač bez šećera i glutena koji se ne peče
Zapečena tjestenina s tunom
Keksići od zobi, čokolade i banane
Tortilje s graškom i avokadom
© 2025 Zdravi recepti