Goveđi gulaš

Ukusan goveđi gulaš za hladnije dane.

Goveđi gulaš

02:00

Sastojci:

Priprema

Izrežite govedinu i povrće na kockice.

Govedinu stavite na zagrijano ulje i pirjajte na laganoj vatri dok sva voda iz mesa ne ispari. Dodajte luk i papriku. Miješajte nekoliko minuta dok luk ne omekša. Dodajte slatku papriku, kumin, čili i pelate. Sve dobro izmiješajte.

Dodajte vodu, ali samo onoliko koliko vam je potrebno da pokrije sastojke, i pustite da kuha oko 30 minuta.

Dodajte krumpir, šećer, sol i papar. Kuhajte još 30 minuta do sat vremena, ili dok meso i krumpir ne omekšaju.

Ostali recepti

Zapečeni špinat, slanina i artičoke
Zimski medeni napitak s cimetom
Domaći mascarpone
Smoothie od jagoda i bosiljka
Paprike punjene puretinom i quinoom
Pileći zabatci pečeni u senfu i smeđem šećeru
Omlet s paprikom i mladim lukom
Kolač od naranče
© 2025 Zdravi recepti