Gljive s parmezanom

Ukusan prilog za sve ljubitelje gljiva.

Gljive s parmezanom

00:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Dobro izmiješajte koricu limuna, timijan i maslinovo ulje. Očistite i narežite gljive i stavite ih u jednom sloju na lim za pečenje. Poškropite s pola mješavine maslinovog ulja i začinite solju i paprom.

Pecite 10 minuta. Pospite parmezan preko gljiva i vratite u pećnicu na još 5 minuta. Pospite preostalom mješavinom s maslinovim uljem i sokom od limuna.

Ostali recepti

Špinat sa slanutkom
Smoothie od maslaca od kikirikija i borovnoca
Losos sa šparogama i javorovim sirupom
Mongolsko meso
Piletina u umaku od trešanja
Marinirana piletina (Dijeta za bokove i bedra)
Vafli od đumbira
Juha od češnjaka i peršina
© 2025 Zdravi recepti