Frittata od ostataka tjestenine!

Ako vam je ostalo tjestenine od dana ranije, pogledajte ovaj jednostavni recept za ukusnu večeru koja je gotova za čas!

Frittata od ostataka tjestenine! Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

  1. Na vatri zagrijte maslinovo ulje, dodajte nasjeckani luk i kuhajte 10-ak minuta, dok ne porumeni. Premjestite u manju posudu i ostavite da se hladi.
  2. U posudi izmiješajte mlijeko i jaja, dodajte luk, sir, peršin, bosiljak, sol i papar pa stavite skuhanu tjesteninu.
  3. Dobro zagrijte tavu pa dodajte smjesu s tjesteninom i podjednako rasporedite. Ostavite da se kuha 2-3 minute, zatim okrenite na drugu stranu. Ponovite nekoliko minuta dok tjestenina ne porumeni.
  4. Uzmite tanjur, stavite preko tave i preokrenite. Prije posluživanja možete ukrasiti bosiljkom, aceto balsamicom i rajčicama, narežite i poslužite toplo.

Ostali recepti

Losos s češnjakom i đumbirom
Salata od bulgura, komorača, boba i nara
Zobene pahuljice s ananasom i dinjom
Čokoladni muffini preliveni čokoladom
Džem od jagoda i rabarbare
Falafel kuglice s umakom od jogurta
Zdrava juha od graška
Juha od cvjetače i kupina
© 2025 Zdravi recepti