Nazad na početnu
Sastojci
- 200 g jagoda (ili drugog voća po želji)
- 2 žlice kokosovog šećera ili prirodnog zaslađivača
- 3 dl kokosovog, bademovog ili rižinog mlijeka
Priprema
Priprema
- Na vatri zagrijavajte jagode na srednjoj temperaturi dok se ne počnu raspadati. Lagano miješajte dok ne dobijete voćnu kašu. Ako koristite zamrznute jagode, možete ih odmah staviti na vatru ili malo odmrznuti pa ih tek onda grijati na vatri dok se ne rastope.
- Izlijte voćnu kašu u manju posudu, dodajte kokosov šećer ili prirodni zaslađivač i miješajte štapnim mikserom dok se sastojci ne sjedine i smjesa postane glatka.
- Podijelite smjesu u dva dijela i stavite u veće staklenke. Ako imate više malih staklenki, onda podjednako razdijelite smjesu u sve staklenke. Dodajte mlijeko i dobro izmiješajte. Napitak možete piti odmah ili ga staviti u hladnjak za kasnije.