Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve

Ovo ukusno jelo možete poslužiti uz svježe povrće ili topli prepečeni kruh.

Dip od graha, slanutka i sjemenki bundeve Izvor slike: Depositphotos

00:10

Sastojci:

Priprema

  1. Jednostavno stavite sve sastojke, osim sjemenki bundeve, u blender i miksajte dok se smjesa ne ujednači.
  2. Pospite dip sjemenkama bundeve i poslužite uz štapiće celera ili topli prepečenac.
  3. Dip možete čuvati u hladnjaku do 3 dana.

Ostali recepti

Čokoladni napitak s kurkumom
Zapečeni krumpir s ružmarinom
Smoothie od kruške, banane i kelja
Vruća čokolada s cimetom i kokosom
Pita od šunke i rajčice
Domaći namaz od lješnjaka i kakaa
Batat s ružmarinom i gljivama
Paprike punjene piletinom i feta sirom
© 2025 Zdravi recepti