Nazad na početnu
Sastojci
- 2-3 limuna
- bobičasto voće, smrznuto ili svježe
- 2 dl soka od bazge
- 3 dl vode
- prirodni zaslađivač (po želji)
Priprema
Priprema
- U posudu za led stavite 1-2 komada bobičastog voća i nalijte vode do vrha. Stavite u zamrzivač na barem pola sata.
- Svježi limun iscijedite i svakako dobro pregledajte je li vam upala koštica. Ako niste sigurni hoćete li imati dovoljno soka, prije cijeđenja rukom razvaljajte limun.
- Dodajte vodu, prirodni zaslađivač (po želji) i promiješajte.
- U limunadu dodajte sok od bazge i dobro izmiješajte.
- U čaše stavite smrznuto voće, dodajte mješavinu limunade i bazge i poslužite hladno. Voće će nakon rastapanja dati odličan okus i promijeniti boju limunade.
