Crna rolada s bijelom kremom

Savršena za svaku priliku!

Crna rolada s bijelom kremom

01:00

Sastojci:

Priprema

Rastopite čokoladu na pari.

Miksajte šećer i žumanjke oko 4 min i dodajte čokoladu.

U zasebnoj zdjeli istucite bjelanjke. Polako ih dodajte u čokoladnu smjesu i izmiješajte.

Ulijte smjesu u lim za pečenje dimenzija 33 x 23cm. Pecite na 180°C oko 20 minuta.

Biskvit stavite na papir za pečenje na koji ste rasporedili šećer u prahu. Prekrijte krpom i ostavite da se malo hladi.

Rastopite bijelu čokoladu na pari. Ostavite da se ohladi 5 min. Miksajte slatko vrhnje i dodajte rastopljenu čokoladu.

Premažite biskvit kremom i zarolajte.

Ostali recepti

Voćni božićni kolač
Pureći svitak s povrćem i kremom od komorača
Zobene pahuljice s jagodama, bademima i kikirikijem
Francuski tost sa cimetom
Čokoladni kolač od sira
Osvježavajuća salata od slanutka
Pileća juha s limunom
Savršene čokoladne kocke
© 2025 Zdravi recepti