Lagan, ukusan i bogat čokoladom! Sve što treba!
Sastojci:
Prethodno zagrijte pećnicu na 160°C. Namastite kalup za tortu i na dno stavite papir za pečenje.
Maslac, tamnu čokoladu i mlijeko kuhajte na laganoj vatri 10 do 12 minuta ili dok se sastojci ne rastope. Ohladite na 5 minuta.
Umutite šećer i jaja u smjesu čokolade. Dodajte brašno, prašak za pecivo i kakao. Dobro izmiješajte. Umiješajte pola mliječne čokolade. Stavite u pripremljen kalup. Pospite preostalom mliječnom čokoladom. Pecite 1 sat i 15 minuta. Ohladite u potpunosti. Poslužite sa šlagom.
Energetska vrijednost:
Nutritivne vrijednosti:
Kalorije 498
Proteini 5g
Dijetetska vlakna 0.90g
Ukupno masti 31.20g
Zasićene masnoće 19.40g
Natrij 325mg
Ugljikohidrati 50.60g
Kolesterol 124mg