Nazad na početnu

Čokoladni kruh s bananom i jagodama

Ukusan, mirisan i jednostavan za pripremu.

00:45
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 3/4 šalice nasjeckanih indijskih oraščića
  • 3 zrele zgnječene banane
  • 2 jaja
  • 1 vanilin šećer
  • 1/3 šalice kokosovog brašna
  • 1/3 šalice kakaa
  • 1/2 žličice sode bikarbone
  • 1 prašak za pecivo
  • 1/4 žličice soli
  • 85g naribane tamne čokolade
  • 1/2 šalice nasjeckanih jagoda

Priprema

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U blenderu izmiješajte indijski oraščić i premjestite ga u zdjelu. Dodajte kokosovo brašno, kakao, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i sol. Dobro promiješajte. Polako dodajte preostale sastojke i neprestano miješajte.

Tijesto stavite na lim za pečenje i pecite 18 do 22 minute. Izvadite i pustite da stoji barem 10 minuta prije posluživanja.