Čokoladni kolač bez brašna

Nevjerojatno dobar desert!

Čokoladni kolač bez brašna

01:00

Sastojci:

Priprema

Zgrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 27 cm. Rastopite čokoladu na pari.

Miksajte jaja i šećer oko 5 min dok ne dobijete svjetlu i kremastu smjesu. Konstantno miješajte i dodajte rastopljenu čokoladu. Dodajte kavu i miksajte još 2 minute.

Prebacite tijesto u pripremljen kalup za pečenje i stavite u pećnicu. Pecite 25 minuta.

Izvadite iz pećnice i ostavite da se u potpunosti ohladi. Malo će potonuti u sredini.

Pospite šećerom u prahu i poslužite sa svježim voćem.

Ostali recepti

Košarice punjene smokvama i sirom
Tjestenina sa češnjakom, tunom i mahunama
Ljetni smoothie od breskve bez šećera
Tortilje s povrćem i ovčjim sirom
<h5>Udio u ukupnom energetskom unosu:</h5>
Salata od krušaka, grožđica, kelja i oraha
Losos u marinadi od naranče i meda
Bezglutenske palačinke
© 2025 Zdravi recepti