U posudu stavite šećer, brašno, kakao, sodu bikarbonu, prašak za pecivo, sol i chilli. Dodajte jaja, mlijeko, ulje i ekstrakt vanilije te s električnim mikserom izmiksajte smjesu oko 1 minute. Zatim dodajte vruću kavu koju ste prethodno skuhali i izmiksajte dok se smjesa ne sjedini.
Smjesu izlijte u kalup za torte u kojega ste prethodno stavili papir za pečenje. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 25 minuta ovisno o pećnici.
Ovo je smjesa za jedan biskvit. Cijeli ovaj postupak ponovite i za drugi biskvit. Ili možete prepoloviti jedan biskvit s nožem, ali će vam torta biti tanja.
Kada su biskviti ispečeni, jedan namažite s medenom kremom od aronije, te drugi stavite preko njega.
Čokoladu otopite na laganoj vatri s 4 žlice ulja. Pazite da vam čokolada ne zagori. Prelijte ju preko torte i ukrasite s malinama.