Čokoladna torta sa slanom glazurom

Sočna i ukusna čokoladna priča.

Čokoladna torta sa slanom glazurom

01:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C . Namastite i pobrašnite lim za pečenje promjera 20 cm.

Pomiješajte sve sastojke i tijesto stavite u pripremljen lim za pečenje. Pecite u zagrijanoj pećnici 35 do 50 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da se u potpunosti ohladi.

Kada slatko vrhnje prokuha, uklonite ga s vatre i dodajte čokoladu. Ostavite da odstoji 1 minutu . Dodajte sol i dobro izmiješajte. Kada se glazura ohladi na sobnu temperaturu, premažite tortu.

Ostali recepti

Tjestenina s tikvicama i slaninom
Pita od luka
Ukusna juha bez glutena, pogodna za dijabetičare
Pečena ricotta
Smoothie za hladnije dane
Lagana i zdrava francuska salata s jogurtom
Sok od cikle i voća
Granola s orašastim plodovima
© 2025 Zdravi recepti