Čokoladna torta s malinama i ricotta sirom

Raskošna torta nezaboravnog okusa!

Čokoladna torta s malinama i ricotta sirom

02:00

Sastojci:

Priprema

Prethodno zagrijte pećnicu na 175°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 18 cm.

Pomiješajte sve suhe sastojke.

Lagano miksajte jaja i šećer. Dodajte ulje, ricotta sir i mlijeko. Sve dobro izmiješajte. Dodajte suhe sastojke i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Umiješajte maline.

Ulijte tijesto u pripremljen lim za pečenje i pecite u oko 55 minuta.

Izvadite tortu i ostavite da se ohladi. Ukrasite svježim malinama i pospite šećerom u prahu neposredno prije posluživanja.

Ostali recepti

Sočni muffini s borovnicama i kokosom
Sok za jači imunitet
Pileći zabatci sa češnjakom i sezamom
Lazanje od piletine (prehrana za krvnu grupu A)
Kruh od limuna i badema
Bezglutenski kruh od sjemenki i orašastih plodova
Kremasta tjestenina s avokadom
Kremasti smoothie od lubenice
© 2025 Zdravi recepti