Čips od kelja

Savršeno zdrava grickalica!

Čips od kelja

00:20

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Očistite kelj, nasjeckajte ga na veće komade. Operite, dobro ocijedite i pustite da se u potpunosti osuši kako bi čips bio hrskav.

Kelj stavite u veću zdjelu i namočite maslinovim uljem, stavite prstohvat soli i papra. Rasporedite kelj na lim za pečenje, možda ćete trebati i drugi lim, ovisno o količini kelja. Pecite 12 do 15 minuta, dok listovi ne postanu hrskavi. Izvadite iz pećnice i odmah poslužite.

Ostali recepti

Zeleni rezanci sa škampima
Salata od prokulica i marelica
Smoothie od banane i dinje
Lagana torta
Brokula s kremastim preljevom
Juha od graška
Sir od dunja
Smoothie od kurkume, papaje i banane
© 2025 Zdravi recepti