Bukovače i povrće

Gljive su uvijek dobar izbor za lagani ručak.

Bukovače i povrće

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje u srednje velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Umiješajte češnjak, luk i zelenu papriku. Začinite sa soli. Kuhajte na oko 5 minuta, taman dok povrće ne bude mekano.

Smanjite vatru na nisku razinu. Stavite klobuke gljiva u tavu, pokrijte i pecite oko 5 minuta po strani, sve dok ne omekšaju.

Poslužite s rižom i sojinim umakom.

Ostali recepti

Sok od cikle i voća
Napitak od meda i limete koji sagorijeva masnoće
Kolač od kokosa i borovnica
Pijani kolač
Smoothie od kave i badema za podizanje energije
Kremasti namaz od kakaa i pistacija
Božićni čovječuljci od đumbira
Smoothie od kupina i cikle
© 2025 Zdravi recepti