Nazad na početnu
Sastojci
- očišćeni repovi kozica
- sjeckani luk
- sjeckani svježi đumbir
- 1 protisnuti režanj češnjaka ili žličica češnjaka u granulama
- med
- umak od soje
- kokosovo ulje
- nekoliko žlica vode
Priprema
Priprema
- U tavi zagrijte malo kokosovog ulja te dodajte repove kozica koje ste prethodno oprali i posušili papirnatim ručnikom.
- Nakon što kozice postanu ružičaste napravite mjesta u sredini tave tako što ćete kozice pogurati prema rubovima.
- U sredini tave kratko popržite sjeckani luk te dodajte sjeckani đumbir i promiješajte. Nakon toga u sredinu tave dodajte protisnuti češnjak.
- Luk, đumbir i češnjak pržite jednu minutu konstantno miješajući.
- Pomiješajte med i umak od soje, prelijte preko luka, đumbira i češnjaka te sve pomiješajte
- Zatim umak prelijte s nekoliko žlica vode i svemu dodajte kozice te ostavite da ključa na laganoj vatri još 5 minuta.