Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima

S ovim sastojcima koje svi imaju u frižideru brzo ćete složiti jednostavan, a istovremeno ukusan ručak.

Brzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima Izvor slike: 123RF

00:10

Sastojci:

Priprema tjestenine s tunom i jajima

  1. Skuhajte tjesteninu al dente.
  2. U posudu stavite tunu, narezane cherry rajčice, narezana jaja i kiselo vrhnje ako ga koristite. Začinite solju, paprom i sokom od limuna. Sve dobro promiješajte.
  3. Ostavite da stoji u hladnjaku oko 1 sat
  4. Prije posluživanja još jednom sve dobro promiješajte i posipajte sjeckanim peršinom po vrhu.

Ostali recepti

Kruh od limuna
Smoothie od bobičastog voća i zobi
Smoothie od badema i čokolade
Piletina s tjesteninom i povrćem
Limunada s bosiljkom
Krem juha od karfiola
Salata od piletine i tjestenine
Bezalkoholni mojito
© 2025 Zdravi recepti