Nazad na početnu
Sastojci
- 5 žutih i zelenih paprika
- 600 g miješanog mesa
- 2 pakiranja (oko 200 g) feta sira
- 1 jušna žlica harissa paste
- 3 luka
- 3 režnja češnjaka
- 1 čajna žlica slatke paprike u prahu
- Sol
- Papar
Priprema
Priprema:
- Papriku operite, odrežite na pola i očistite. Poredajte iz u pleh za pečenje.
- Na sitno narežite luk i češnjak.
- Meso, luk, češnjak, harissu i slatku papriku u prahu pomiješajte i na kraju dodajte sol i papar.
- Feta sir usitnite i ⅓ dodajte u smjesu s mesom.
- Papriku napunite sa smjesom. Ostatak feta sira raspodijelite po punjenim paprikama.
- Pećnicu ugrijte na 200 stupnjeva.
- Papriku pecite 20-25 minuta.