Nazad na početnu
Sastojci
- 10-ak jagoda, razrezanih na ploške
- 60 g svježeg krem sira
- 50 g gorgonzole
- 1 žličica prirodnog zaslađivača ili šećera
- zrnasti baguette, narezan na kriške
- prstohvat vlasca
- prstohvat papra
- 1 dl maslinovog ulja
- 1 dl vode (po potrebi)
Priprema
Priprema
- U posudu stavite narezane jagode, pospite žličicom zaslađivača i ostavite sa stoji kratko.
- U drugoj posudi vilicom izmiješajte svježi krem sir i gorgonzolu. Dodajte vodu, ako je potrebno, pospite paprom i vlascem te miješajte dok ne dobijete gustu smjesu.
- Na vatri ili u pećnici zagrijte baguette i namažite ih maslinovim uljem. Na krišku stavljajte 1 žličicu sira i razmažite. Na sir dodajte iscijeđene ploške jagode, pospite vlascem (po želji) i poslužite.